Tygodniowe menu
- Po03. 11.
- Zupa krem brokułów z grzankami 250 ml (1,6)
Makaron z serem 250g (1,2)
Kompot 200ml.
Gruszka 1szt. - Wt04. 11.
- Zupa rosół z makaronem 250ml (1)
Kotlet schabowy z pieca 100g (1,3), ziemniaki 150g, mizeria 100g (2)
Kompot 200ml. - Śr05. 11.
- Zapiekanka gołąbkowa z serem 250g (1,2,7)
Woda z cytryną i miodem 200 ml. Owoc 1szt. - Cz06. 11.
- Zupa kalafiorowa z ziemniakami 250ml (2,6)
Gulasz z udźca z indyka 150 g(1), kasza jęczmienna 100g (1), surówka z ogórka kiszonego, jabłka i cebuli100g
Kompot 200ml - Pt07. 11.
- Zupa pomidorowa z ryżem 250ml (6)
Jajko gotowane 1szt (3) w sosie chrzanowym(2), ziemniaki150g, surówka z pekińskiej z marchewką, ogórkiem ziel., pomidorami, ceb. czer.100 g
Kompot 200ml. - So08. 11.
- Nieczynna
- Ni09. 11.
- Nieczynna
Alergeny